Sztárok

Alföldi Róbert kerüli a balhét

Ha Alföldi Róbert új munkába kezd, sokan máris botrányt szimatolnak a levegőben. Arra számítanak, biztosan lesz a rendezésben valami, ami kicsapja a biztosítékot. A művész azonban ezúttal ígéri, semmi ilyesmiről nem lesz szó.

Ma kezdődtek a Hegedűs a háztetőn című musical próbái. A művészek – köztük Stohl András, Csákányi Eszter, Éder Enikő, Makranczi Zalán és Fehér Tibor (aki egy hónapja az RTL Klub Reggeliben is helytáll) – összegyűltek, hogy először olvassák fel a legendás musical szövegkönyvét. A próbák kezdete előtt a rendező, Alföldi Róbert néhány szót szólt a stábnak és a sajtó jelen lévő képviselőinek.

Fotó: NLCafe.hu
Fotó: NLCafe.hu

“Egy nagyon híres musicalről van szó, amit nagyon jogosan, viszont nagyon erős kézzel és nagyon erős szemmel tartanak kézben a jogtulajdonosok. Tehát mindenkinek már most üzenem a sajtón keresztül: semmiféle balhé nem lesz. Aki még akar maradni a sajtó részéről ezután is, azt szívesen fogadjuk” – tréfálkozott a rendező.

Fotó: NLCafe.hu
Fotó: NLCafe.hu

A darab premierje a Papp László Budapest Sportarénában lesz, aztán több vidéki városba is elutaztatják, sőt jövőre a Szegedi Szabadtéri Színház műsorában is helyet kap. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top