Sztárok

Rubint Réka mellei elvitték a show-t

Rubint Réka és Schobert Norbi a gyerekek nélkül, a barátaikkal nyaralnak Olaszországban. A fitneszlady legújabb videóján a romantikázást szerette volna bemutatni, de a melleitől nem látszik Norbi.

Rubint Réka és Schobert Norbi egész évben keményen dolgoznak, ritka pillanat, hogy van egy kis idejük kikapcsolódni. Most erre is sor került: Réka elmondta, hogy pár napig Olaszországban nyaralnak a baráti társaságukkal, utána pedig két hétre a gyerekekkel mennek vakációzni. A fitneszladytől megszokhattuk, hogy élete minden percét megörökíti. Most is ezt próbálta, a melleitől azonban alig lehet látni a férjét. 

“Mit mondtál, kicsi?” – hangzott el Rékától. “Ha te nem volnál, semmi nem lenne az életemben” – válaszolt rá Norbi. Nos, ez egy igazán romantikus pillanat lett volna, de Réka olyan közelről videózott, hogy a melleitől szinte semmi mást nem lehetett látni… A szerelmesek egyébként ugyanúgy turbékolnak, ahogy kapcsolatuk elején. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top