Sztárok

Tóth Gabi szingliként is boldog

Tóth Gabi nemrég még boldog párkapcsolatban élt, most azonban szingliként tengeti mindennapjait. Azt mondja, meg kell találni az életben a boldogságot akkor is, ha valaki egyedül van.

Tóth Gabi és volt párja, Trap kapitány, azaz Molnár Tibor pár hónapja jelentették be, hogy bár a munkájuk összeköti őket, a szerelem elmúlt, így külön folytatják az életüket. Az énekesnő az utóbbi időben kicsit visszavonult a nyilvánosságtól, csupán közösségi oldalán tartja a kapcsolatot a rajongóival. ,,A zene tölti ki a mindennapjaimat. Fesztiválokra járok, ahol inspirálódok” – kezdte Gabi a Story magazinnak. 

 Azt mondja, ahol most van, az korántsem az út vége. “Rég rossz lenne, ha öt vagy tíz év múlva ugyanott tartanék, ahol most. Ettől függetlenül azt érzem: most jó helyen vagyok.” 

Gabi a szakítás ellenére boldog a mostani életével.

Szeretnék majd egyszer családot. Jövőre az albérlet után szeretnék már saját lakást, öt év múlva pedig egy kertes házat, ahol gazdálkodhatok, mindenfélét ültethetek…” – vázolta terveit az énekesnő. 

További részletek a ma megjelent Story magazinban. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top