Sztárok

Lukács Miki elszökött egy lány miatt

Peller Anna férje, Lukács Miki a szerelmeiről mesélt. Visszaemlékezett az első szerelemre, de az első igazi kapcsolatáról is beszélt.

Lukács Miklós először azt hitte, könnyű feladat a lányok meghódítása, hisz kissrácként gördülékenyen ment neki a csajozás, később azonban rá kellett döbbennie, a buktatókat ő sem kerülheti el. “Középső csoportos ovisként már volt barátnőm. Szerelmünk az ovi végéig tartott, aztán más iskolába kerültünk” – kezdte a Borsnak az RTL Klub Reggeli műsorának házigazdája  majd felidézi, három általános iskolába is járt, és mindenhol volt egy-egy kiszemeltje.

“A gimnázium alatt lett egy kétéves kapcsolatom, ezt már valódi együtt járásnak is nevezhetjük. Elszöktem miatta otthonról. Az már nem rémlik, hogy melyikünk szeretett bele a másikba, de egy harmadik miatt ért véget a kapcsolatunkmondja Lukács Miki. – Ez után több egyoldalú, plátói szerelmet is átéltem. Nehezen viseltem, amikor nem tetszettem a kiszemelt hölgynek, de ilyen esetben nincs mit tenni.”

Peller Annával való találkozását sorsszerűnek tartja, mint mondja, egy igazi szerelem az övék. Szerelmük gyümölcse, Annabella a közelmúltban lett óvodás.

Lukács Miki elszökött egy lány miatt

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top