Sztárok

Dopeman megvédte a füvező Hujbert

Ma derült ki, hogy vádat emeltek Hujber Feri ellen. Két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik, mert marihuánát tartott magánál. Dopeman kiállt mellette, a közösségi oldalán posztolt egy érdekeset.

Dagad a botrány Hujber Ferenc körül. Tavaly, a Mokkában tett nyilatkozata után mindenki meg volt győződve róla, hogy a színésszel valami nincs rendben. Azóta többször is felröppent a hír, hogy Hujber tudatmódosító szerekkel él, pár hete pedig olyan bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán, ami ezt bizonyította. A rendőrség házkutatást tartott nála, és ennek eredményeképpen találtak nála pár gramm füvet – ma kiderült, hogy eljárást indítanak ellene, ha rosszul sül el, a végén akár két év szabadságvesztésre is ítélhetik. 

Posztja alatt több híresség is kiállt a színész mellett, de egyértelműen egyikük sem jelentette ki, hogy ezt annyiban kellene hagyni. Miután kijött a mai hír, Dopeman a közösségi oldalán védte meg Hujbert. Illetve, felhozott egy másik példát, ami mellett eltörpül a színész bűne. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top