Sztárok

Cooky és kedvese úgy döntöttek, jöhet a baba

Cooky és a párja, Debóra úgy érzi, itt az ideje a családalapításnak. Már dolgoznak is rajta és alig várják, hogy bejelenthessék a nagy hírt.

Cooky és kedvese, Debóra már a babaprojekten dolgozik. “Próbálkozunk Debórával, és ha eljön az ideje, akkor el is fogjuk mondani, hogy kisbabánk lesz. Természetes úton szeretnénk, reméljük, hogy mielőbb sikerül” – mondta a Blikknek Cooky, aki azt is elárulta, hogy miért nem jelenik meg kedvesével szinte soha a nyilvánosság előtt.

“Debóra nagyon nem szeret szerepelni, én pedig ezt tiszteletben tartom” – mondta a rádiós, ám ezúttal kedvese mégis kivételt tett, és átvette tőle a szót. Debóra kedvesen arról mesélt, hogy mi sem természetesebb, mint hogy mihamarabb családot szeretnének alapítani. “Ha olyannal van együtt valaki, akit nagyon szeret, akkor természetes, hogy babát akar. Nálunk is ez a helyzet, Cooky már régóta mondja, hogy apuka szeretne lenni. Még nem vagyok állapotos, de ha eljön az ideje, akkor nyilvánosság elé állunk a hírrel” – magyarázta a fiatal lány.

Cooky és kedvese egy munkán ismerkedtek meg. Cooky tavasszal már az édesanyjának, Violette-nek is bemutatta szíve választottját.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top