Sztárok

Xantus Barbara szakított párjával

Úgy tűnik, újabb szerelem ért véget Xantus Barabara életében. A színésznő furcsa helyről merít erőt a folytatáshoz.

Nehezen dolgozta fel négy évvel ezelőtti válását Xantus Barbara, ami nem is csoda: Szurdi Miklóssal húsz évig voltak együtt, és két gyermeket neveltek fel. A színésznő nem sietett új kapcsolatot találni, helyette a munkáját, a színházat és gyermekeit helyezte előtérbe.

Xantus Barbara szakított párjával

Aztán két éve mégis érkezett egy titokzatos férfi, aki kitartóan udvarolt Xantus Barbarának. “Meg akart találni a szerelem, hát megtalált. Többször megnézett egy darabot a kedvemért, aztán megkérdezte, köszönhet-e nekem az előadás után. Azt válaszoltam, hogy nem, aztán fél évig nem is beszéltünk, de az első találkozásunkkor mégis megfogott benne valami” – mesélte megismerkedésük történetét a színésznő.

De sajnos minden jónak vége szakad egyszer. Barbara kapcsolata bonyolulttá vált – a Facebookon és a valóságban is –, és a pár eltávolodott egymástól. “A bonyolult kapcsolattal nekem nincs problémám, sőt. Szeretem, ha bonyolult egy viszony. És ez most ilyen. Tagadhatatlan, hogy inkább arról tudok beszélni, hogy mióta nem vagyunk együtt… De ez nem szomorít el. Már látom a fényt az alagút végén” – mondta a Borsnak a színésznő.

“Segít a feldolgozásban és a megértésben a Turay Ida Színház A férfiak a fejükre estek című előadása, amelyben válófélben lévő nőket alakítunk a kolléganőimmel” – tette hozzá Xantus Barbara.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top