Sztárok

Segítségnyújtás nélkül hajthatott el a karambolozó Ungár Anikó

Ungár Anikó állítólag nem állt meg, miután karambolozott. Az eset helyszínén a rendőrség bizonyítást tartott, hogy kiderítse, mi az igazság.

A Bors információi szerint tavaly február elsején Ungár Anikó egy Volkswagen Touareggel haladt a Szent István körúton a Margit híd felé, amikor a Tátra utcai kereszteződésnél hátulról egy Opelnek ütközött. Ezután úgy próbálta meg kikerülni a kocsit, hogy közben ismét nekikoccant az Opel bal hátsó sárvédőjének. A rendőrségi dokumentumok szerint bár Ungár Anikó észlelte az ütközést, nem állt félre, hogy a másik sofőrrel egyeztessen, ehelyett továbbhajtott. A Jászai Mari téren a piros lámpa állította meg. Az Opelt vezető férfi ott utolérte, kiszállt az autójából, viszont ekkor sem sikerült kommunikálnia Ungár Anikóval: a bűvész gázt adott, és továbbhajtott.

Úgy tudni, Ungár Anikó nem ismeri el a segítségnyújtás elmulasztását. Azzal védekezik, hogy a kocsijából kiszálló férfi integetését ő úgy értelmezte, hogy minden rendben van, mehet tovább. A rendőrség tavaly de­cemberben a nyomozás megszüntetéséről határozott, és közölte az érintettekkel, hogy nem állapítható meg szándékosság a művésznő részéről, azaz a segítségnyújtás elmulasztása sem valósult meg. Az Opel sofőrje azonban panasszal élt, amelynek a VI. és VII. kerületi ügyészség helyt adott, és a nyomozás lefolytatására utasította a rendőrséget. Így került sor a tegnapi bizonyításra délelőtt fél tízkor az ütközés helyszínén.

 Ungár Anikó nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Segítségnyújtás nélkül hajthatott el a karambolózó Ungár Anikó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top