Sztárok

Idegméreg ölte meg a Karthago basszusgitárosának gyermekét

Azóta betiltották, és tömegpusztító fegyverré nyilvánították a szert, ami a vetélést és majdnem a Karthago zenésze feleségének halálát is okozta.

A Karthago együttes basszusgitárosa, Kiss Zoltán Zéró 34 éve veszítette el a kislányát. A zenész még mindig megrendülten beszél a történtekről, amikor majdnem elveszítette feleségét, Simonyi Évát is. Éva akkoriban kutatólaboratóriumban dolgozott, öt hónapos terhesen, vegyészként idegméreggel kísérleteztek. Akkor azt mondták nekik, nem veszélyes. Azóta az ENSZ tömegpusztító fegyverré nyilvánította a szarin gázt, és betiltotta használatát.

“Akkor nemcsak a babát, Évit is majdnem elveszítettem. Rosszul lett, kórházba kellett vinni, ahol elvetélt. Testen kívüli élményeiről akkor számolt be, miután helyre jött. Ekkor kezdtünk el mindketten komolyan foglalkozni az élet mélyebb megismerésével, a nem látható világgal. Ő elismert asztrológus, én számmisztikával foglalkozom a zenélés mellett” – mondta a Borsnak a zenész. 

Idegméreg ölte meg a Karthago basszusgitárosának gyermekét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top