Sztárok

Szakított a férje Fejős Évával

Válságba került Fejős Éva házassága – értesült a Bors. A kisgyermekes írónő férje megerősítette a hírt.

Fejős Éva idén januárban, 49 évesen hozta világra első gyermekét, Lindát. Az újságírónő és egyben sikerkönyvek szerzője csupa pozitív hír kapcsán szerepelt manapság a médiában, ám a Bors most úgy értesült, hogy szakított vele a férje.

„Éva a hétvégén egy vidéki rendezvényre volt hivatalos. Vitte magával a kislányát és a bébiszitterét is. Hogy mi történhetett a Balaton partján, arról csak pletykák keringenek, ami azonban biztosnak tűnik, miután Éva visszatért a fővárosba, a férje kiadta az útját. Állítólag tizenöt percet ka­pott tőle, hogy összeszedje a holmijait és elköltözzön” – közölte egy a neve elhallgatását kérő személy a lappal.

A hírt Fejős Éva férje is megerősítette. Igen – mondta határozottan arra a kérdésre, hogy a hétvégén valóban szakított-e a párjával, majd ugyanilyen határozott igent mondott akkor is, amikor arról kérdezték, van-e harmadik fél a viszály mögött. „Hogy ez szakítás? Ez is relatív. Ez egy kétnapos történet már. Éva az ismert ember, őt kellene megkérdezni. Ha ő úgy fogalmaz, szakítás, hát legyen az. Ami tény, azóta már találkoztunk, és beszéltünk. Túl vagyunk egy négyórás beszélgetésen, amit a héten valamikor folytatunk” – mondta Fejős Éva férje, aki többször utalt rá, hogy csak ezek után derülhet ki majd, hogyan folytatódik az életük. Az írónő nem nyilatkozott az ügyben.

Fotó: Fejős Éva hivatalos Facebook oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top