Sztárok

Bódi Sylvi nem a drogoktól néz ki így

Bódi Sylvit sokan kérdezik, hogyan tudta megőrizni a fiatalságát, most elmesélte, szerinte mi a szépség titka.

Bódi Sylvi a Facebookon árulta el a titkát, ami talán nem is akkora titok. Kifejtett, milyen étrenddel tudja ilyen remekül karban tartani magát.

Azt írja: „Sorra kérdezitek, hogy mi a titok. Elmondom én most nektek. Persze, használok pár jó krémet, meg néha el-elmegyek különböző kozmetikai kezelésekre, de ez önmagában édeskevés lenne. 20 éve vega vagyok. Nem eszem gyors éttermekben és kerülöm a feldolgozott élelmiszereket. Ellenben sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok. Több, mint 20 éve nem ittam colát és egyéb hasonló löttyöket. Vizet iszom, pont. Nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom alkoholt és nem használok semmilyen drogot.
Dióhéjban ennyi. De a lényeg most jön: BOLDOG vagyok. Tele vagyok szeretettel, pozitív gondolatokkal. Ünneplem a létezést. Minden egyes napra úgy tekintek, mintha ajándék lenne. Kíváncsi vagyok a világra, az életre. Merek álmodni és teszek ezek megvalósításáért. Nem félek az ismeretlentől, vállalom a kihívásokat, szeretem a kalandokat. Nyitott vagyok az emberek felé, a szívemen keresztül nézem őket is és magát a világot is.
Talán ez a kisugárzás az, amit azok látnak, akik szépnek tartanak. Az ember aurája, ha szépen ragyog, akkor túltesz minden fizikai paraméteren. A boldogság széppé tesz, és fiatalon tart. Érdemes kipróbálni” – fejti ki a Bódi Sylvi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top