Sztárok

Fábry Sándor fiáról nem tudott a rokonság

Nagy meglepetés volt a Story múlt heti cikke, amikor kiderült, hogy Fábry Sándornak van egy fia is. De nemcsak az olvasóknak volt újdonság a történet, hanem még a rokonoknak is.

8 éven át titkolta Fábry Sándor, hogy van egy fia. Múlt héten a Story magazinnak a showman végül nyilatkozott a magánéletértől. 

Egy családom van, és egy kisfiam, akit az édesanyja nevel, és akit a feleségem tudtával és beleegyezésével látogatok. Nyugalomban és megértésben élünk.

Hozzátette, hogy nincs szó titokról, csupán szeretné megóvni a szertteit, amennyire lehet, és természetsen gondoskodik mind a 8 éves fiáról, mind a 6 éves lányáról.

Eszenyi Enikő és nevelt lánya kapcsolatáról a Storyból derülnek ki részletek

Az e heti Storyból azonban az derül ki, hogy azért a titok nagyon is találó. Fábry Sándor fiáról a rokonai sem tudtak, noha abban a faluban, ahol a gyerek az anyjával él, nyílt titok. Ráadásul, magából a nyilatkozatból derült ki az is, hogy a showman nős. Igaz, hogy Fábry és lányának anyja, Zsuzsa esküvője már többször szóba került, de eddig erről sem beszéltek nyilvánosság előtt. 

A Story megírta, hogy Fábry jelenleg építkezik, a szomszédos telket vette meg, de nem ő költözik majd oda és a környék lakói már ennek a részleteit is elárulták. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top