Sztárok

Pedofíliával vádolják a 70 éves James Woodsot

A Volt egyszer egy Amerika és a Casino című filmek 70 éves sztárja, James Woods beszólt egy film rendezőinek, tízszeresen kapta vissza: egy 16 éves színésznő pedofíliával vádolja.

A Szólíts a neveden két férfi egymás iránti szenvedélyét meséli el, miközben bepillantást enged az európai nagypolgárság kifinomult életébe. A filmet a jövő évi Oscar-díjátadó nagy esélyesének tartják. James Woodsnak azonban mégsem jött be, nemtetszésének pedig a Twitteren adott hangot. 

„A tisztesség utolsó morzsáit is félresöprik ezzel a filmmel… pedofília” – posztolta a színész a közösségi oldalra, amit egy kollégája, a szintén a filmben szereplő Armie Hammer (A magányos lovas, Az U.N.C.L.E. embere) nem hagyhatott szó nélkül. 

„60 évesen nem egy 19 éves lánnyal jártál?” – kérdezett vissza gúnyosan Armie, a Twitter-posztjával pedig óriási vitát nyitott. A szópárbajhoz a Négyen egy gatyában egykori tinisztárja, Amber Tamblyn is csatlakozott, aki egy még meghökkentőbb történettel állt elő James Woodsról:

 „James Woods fel akart szedni minket a barátnőmmel. Egy étteremben ültünk, amikor odajött hozzánk, és azt mondta, szívesen elvinne minket Vegasba. 16 éves vagyok – mondtam. Úgy még jobb – válaszolta erre” – írta a színésznő. Bár Woods nem reagált az őt ért vádakra, sokat sejtet a tény, hogy mindkét színészt letiltotta az oldaláról…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top