Sztárok

Liptai Claudia: Hiányzik a színes-szagos élet

Liptai Claudia 1 év után tért vissza a képernyőre. Meglepő őszinteséggel mesélt családról, karrierről és magánéletről az I/I stúdiójában Azurák Csabának.

Liptai Claudia a Sztárban sztár első adásában tért vissza a képernyőre, egy év kihagyás után. Úgy hagyta ott a csatornát, hogy bizonytalan ideig szünetelteti a tévés karrierjét, többek között a kisfia, Marci miatt, illetve szeretné tudni, mihez kezdene szabadúszóként. Claudia végül mégis úgy döntött, hogy a TV2-t választja, és visszatért a Sztárban sztár zsűrijébe. Azurák Csabának, az I/I stúdiójában mesélt a majd’ 20 éves karrierjéről. 

„Régen sokat szerepeltél a bulvárban, milyen most a viszonyod a sajtóval?” – tette fel a kérdést Azurák, amire Liptai meglepően őszintén válaszolt. „Őszinte leszek: néha kicsit hiányzik a színes-szagos élet is. Az ember mindig vágyik valami másra, ahhoz képest, amiben él. Én azért, hála Istennek, az éppen aktuális életemet is mindig szeretem. Visszanézve, lehet, hogy egy kicsit túltoltam, de nem gondolom, hogy abban a pillanatban ezt másképp csináltam volna” – vallotta be Liptai Claudia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top