Sztárok

Majka nagyon bepöccent

Majka durván kiakadt, a Facebookon üzent az X-Faktor mentorainak.

Majka nagyon bepöccent a szombati X-Faktoron. Az egyik előadó ugyanis Majka Belehalok című számával lépett fel, de sajnos nem tudta, hogy a szám valójában Majkáé. Ráadásul a stúdióban ülők közül senki sem javította ki ezt a hatalmas bakit.

 

A rapper így dühöngött a Facebook-oldalán:

Azon felül , hogy a felszolgáló srác remekül elénekelte a dalunkat az X-faktorban, kikérem magamnak, hogy azt mondja be : Nagy Ricsitől jön a Belehalok !!! Hogy a p…ba jönne már tőle ?? Azért mert pár éve elénekelte ebben a műsorban Nagy Ricsi, nem azt jelenti, hogy ez az ő száma. Vagy a szerkesztők kérték arra, hogy ugyan ne mondja már be a konkurens csatorna egyik arcának a nevét, vagy egyszerűen csak nem tudta, hogy ez a mi számunk.

 

Majka azt ígérte, bosszút áll a vasárnap esti Sztárban sztár műsorban, ha nem javítják ki ezt a gigabakit. Ezt üzente az RTL Klubnak és az X-Faktor stábjának:

Kérem javítani ezt az abszolút pofátlan hozzáállást!! Különben holnap bemondom, hogy a Liptai írta a „Hagyd meg nekem a dalt” című nótát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top