Sztárok

Megszólalt Selmeczi Roland özvegye

Már díj is kötődik Selmeczi Roland nevéhez.

Jövő januárban lesz tíz esztendeje, hogy autóbaleset áldozata lett a közkedvelt színművész, Selmeczi Roland. Nevét mostantól díj is viseli: 40 évnél fiatalabb színészek vehetik át kiemelkedőnek ítélt szinkronmunkájukért. „Rolandnak a színház mellett a szinkron volt a nagy szerelme. Olyan minőséget képviselt, amelyet ez a díj képes lesz életben tartani. Örülök, hogy a gyerekeimnek marad kézzel fogható emlékük az apjuk után” – mondta a Blikknek az első Szinkronikum Díjátadó Gálán a színész özvegye, dr. Takács Melinda, aki gyermekeivel együtt adta át az első elismerést Horváth Illésnek.

„Az, hogy a vér szerinti apjuk nélkül kell felnőniük a gyerekeknek, borzasztó tragédia. Remélem, amit meg lehetett tenni azért, hogy a körülményekhez képest vidám legyen a gyermekkoruk, megtettem. Nem volt könnyű időszak. Máig kint vannak a képei a falon, van egy csomó videónk, amit szívesen néznek a srácok, és minden héten előkerül egy apás sztori vagy poén” – mondta Selmeczi Roland özvegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top