Sztárok

Nem tudta befejezni koncertjét Tátrai Tibor

Borzasztó alacsony vérnyomással vitték kórházba a zenészt. Tátrai Tibor kollégái nagyon megijedtek.

Szombaton a budapesti Muzikumban adott klubkoncertet Tátrai Tibor Magyar Atom nevű zenekarával, a bulit azonban meg kellett szakítani, és mentőt kellett hívni a Liszt Ferenc-díjas zenészhez.

A koncert rendben elkezdődött, Tátrai jó hangulatban érkezett a fellépésre, bár volt, aki már ekkor látni vélte, hogy nincs jól. „Már a buli elején rosszul volt szerintem, valami mintha nem stimmelt volna vele, szürke volt az arca. De Tibusz, mint mindig, most is fantasztikusan játszott, és az első blokk le is ment nagy sikerrel” – mondta a Borsnak az egyik vendég.

A zenész a szünetben lett rosszul, lerogyott egy székre, és jelezte kollégáinak, hogy nem bír felállni. Zenésztársai gyorsan mentőt hívtak hozzá, a segítség perceken belül megérkezett, Tibuszt pedig kivizsgálásra kórházba szállították. Vérnyomása állítólag 70/40 volt.

Tátrai még aznap este hazamehetett, másnap pedig videoüzenetben tudatta rajongóival, minden rendben. „A tegnapi rosszullétem, úgy tűnik, hogy egy múló rosszullét volt, és reméljük, hogy nem lesz bonyodalom belőle tovább (…) Ha minden jól megy, úgy megyünk tovább, mintha nem történt volna semmi” – mondta a zenész.

Tátrai Tibor három éve lezuhant a színpadról koncert közben, nyakát azóta is lemezek és csavarok tartják össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top