Sztárok

X-Faktor: összeállt az Élő show teljes mezőnye

Vasárnap este kiderült, hogy ByeAlex és Gáspár Laci kiket visz magával az X-Faktor Élő Show-jába.

ByeAlex sárga virágokkal érkezett a mentorházba a lányokhoz, akiket egyből elbűvölt mentoruk kedvessége. A produkciókat hallva ByeAlex végül Erdős Violát és Nagy Bettinát választotta. Lengyel Annát és Oláh Szandrát hazaküldte. Serena Rigacci és Izsó Bogi sorsát pedig mentortársaira bízta, ők pedig Serenát választották Alex csapatába. Így Izsó Boginak, Lengyel Annának és Oláh Szandrának véget ért az X-Faktor.

Gáspár Laci a zenekarokkal érkezett a mentorházba. A mentor a Radio Mobstert és Ricco és Claudiát vitte magával az Élő show-ba. A Catchy Workshopot és az M&M-et hazaküldte. A Florian Kvintett és a London Kids sorsát pedig mentortársaira bízta, ők pedig hatalmas viták árán a London Kidset választották. Gigi nem volt hajlandó vállalni ezt a döntés Laci előtt, így nem tartott mentortársaival az eredményhirdetésre. Végül a Catchy Workshop, az M&M és Flórián Kvintett számára véget ért az X-Faktor.

A szombati és vasárnapi mentorházas válogatók után, kialakult az X-Faktor 2017 Élő show versenyzőinek névsora:

Radics Gigi mentoráltjai: Gulyás Roland, Mézes Norbert, Nagy Krisztián.

Puskás Pesti mentoráltjai: Abaházi Nagy Lívia, Berta Dániel, Hegedűs Péter

ByeAlex mentoráltjai: Erdős Viola, Nagy Bettina, Serena Rigacci.

Gáspár Laci mentoráltjai: London Kids, Radio Mobster, Ricco és Claudia.

Az X-Faktor 2017 első Élő show-ja október 14-én (szombaton) 20 órától lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top