Sztárok

Sosem találnád ki, hogyan hódít ÉNB Roland

Hamarosan az Éjjel-nappal Budapest Rolandja, vagyis Nébald Olivér is fakanalat ragad, hiszen hétfőtől őt is láthatják a nézők a Konyhafőnök VIP második évadában versenyezni.

Nébald Olivér, az Éjjel-nappal Budapestből Rolandként ismert srác már alig várja, hogy megcsillogtathassa főzőtudományát, amivel szerinte bármelyik hölgy szívét el lehet rabolni. Különösen azzal a mediterrán vonallal, amit ő képvisel. „Mindent, ami az olasz konyhára jellemző, azt nagyon kedvelem, még szívesebben készítem. Az egyik barátomnak van egy olasz étterme, ott lettem a szerelmese ennek a vonalnak. A garnélás-sáfrányos gnocchi – amihez én készítem a tésztát is – nagy kedvencem” – mondta Olivér, aki autodidakta módon tanult meg főzni.

„Szeretem a kihívásokat, nincs olyan feladat, amitől tartanék, inkább a különleges anyagok párosítása az, ami esetleg feladhatja a leckét” – árulta el az Éjjel-nappal Budapest szereplője, aki mindenkit arra buzdít, hogy próbálja ki magát a konyhában. „Hiszek abban, hogy nemcsak a férfiakat lehet levenni a lábukról egy-egy finom étellel, hanem a nőket is. Ezt a korábbi tapasztalataimból mondhatom” – mondta sejtelmesen Olivér, aki riválisai kapcsán már nem köntörfalazott. „Lakatos Márkról mindenki tudja, hogy mennyire otthonosan mozog a gasztronómiában. Hát ki ne tartana tőle?” – vallotta be a Konyhafőnök VIP kapcsán egyetlen félelmét a sorozatsztár, akit hétfőn 18:55-től láthatnak a nézők az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top