Sztárok

Mérai Kata komolyan megsérült

Elég volt egyetlen rossz mozdulat, hogy Mérai Kata komolyan megsérüljön. A Konyhafőnök VIP kapcsán mesélt arról, amikor vérben úszott a konyhája.

Jövő héten kezdetét veszi a Konyhafőnök VIP második évada, amelyben harminckét közismert személyiség méri össze gasztronómiai tudását. Közöttük Mérai Kata színésznő, a Barátok közt szereplője is versenybe száll majd, aki bár otthonosan mozog a konyhában, inkább a receptek híve.

„Recept nélkül a teafőzés megy leginkább” – meséli viccelődve a színésznő, aki jobban szereti a pontos mértékegységek használatát, mint az improvizálást. „Recept alapján bármit el tudok készíteni, ha álmomból felébresztenek is. Ebben az esetben akkor vagyok a legjobb, ha nálam van az olvasószemüvegem” – árulta el Kata, aki tudatosan készült a megmérettetésre.

Mérai Kata a Konyhafőnök VIP egyik versenyzője

„Visszanéztem az előző széria adásait, hogy megtudjam, mire számíthatok a verseny alatt. Valamint egy nagyon kedves séf barátomhoz jártam órákra, aki olyan alapanyagokkal ismertetett meg, amelyekkel a hétköznapokban nem sűrűn találkozik az ember” – mesélte a színésznő, aki nagyon rutinosan mozog a konyhában. A balesetek azonban őt sem kerülték el, ám „vesztét” fura mód egy söröskorsó okozta.

„Épp egy söröskorsót igyekeztem elmosni, ami szétrobbant a kezemben, nem kis sérüléseket hagyva maga után. Mintha egy kisebb disznóvágás történt volna a konyhában” – emlékezett vissza a hobbiszakács, aki nem a sérülésektől, sőt még csak nem is a Konyhafőnök VIP versenytársaitól tart. „Saját magamtól tartok a leginkább. Pont annyira összeszedett tudok lenni, mint amennyire szét tudok csúszni és egy perc alatt elveszíteni az irányítást saját magam felett” – vallotta be Mérai Kata, akinek késélre menő küzdelmét október 16-tól követhetik nyomon a nézők 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top