Sztárok

Azonnal otthagyja Weinsteinék filmjét Channing Tatum

Egy nemi erőszak áldozatául esett fiúról forgatott Channing Tatum, de a szexuális zaklatási botrány miatt kiszáll a Weinstein Co. égisze alatt készülő filmből.

Minden kapcsolatot megszakít a Weinstein Co.(TWC) filmkészítő céggel Channing Tatum, a vállalat alapítóit érintő, szexuális zaklatásról és erőszakról szóló vádak miatt.

Az origo szerint az amerikai színész és producer Reid Carolin társproducerrel együtt kijelentette, hogy semmilyen filmet nem fognak elkészíteni, amely a TWC tulajdona.

Tatum kiszáll a már megfilmesítés alatt lévő Forgive Me, Leonard Peacock című munkából, amely Matthew Quick könyvén alapul, és egy fiúról szól, akinek élete darabokra törik egy nemi erőszak következtében, és gyilkosságra, öngyilkosságra készül.

Ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy valódi pozitív változás menjen végbe, amelyhez büszkén hozzá akarunk járulni. Az igazság kiderült, fejezzük be, amit csodálatos kollégáink elkezdtek, és irtsuk ki kreatív kultúránkból az erőszakot mindörökre” – írta Tatum.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top