Sztárok

Peter Srámeket hatalmas megtiszteltetés érte

A Rising Star egykori versenyzője a közösségi oldalán köszönte meg követőinek, hogy mellette állnak. Peter Srámeket éppen a rajongói szeretete ösztönözte arra, hogy mindent beleadjon a munkába, aminek most meglett az eredménye.

Nehéz hónapok vannak az énekes mögött, de nem hiába adott bele apait-anyait. Peter Srámek a Sztárban sztár + 1 kicsi alatt még súlyfelesleggel küzdött, de úgy döntött, diétába kezd, és lejárt az edzőterembe is – az eredmény szemmel látható, Peter Srámek rengeteget fogyott. De nem is ez a legnagyobb eredménye, pedig erre a változásra is büszke.

Az énekes a Rising Star óta is folyamatosan dolgozik: stúdiózik, új dalokat ír és koncertezik. A sok munka pedig kifizetődő: Peter Srámek második lemeze is aranylemez lett, a közösségi oldalán köszönte meg rajongóinak a támogatást. 

„Köszönöm szépen nektek hogy megkaphattam második aranylemezemet” – írta Peter a fotóhoz, amire csaknem 2 ezer lájk érkezett, és rengetegen gratuláltak az újabb sikerhez. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top