Sztárok

Csodás nevet kapott Shodeinde Dorka kisfia

Shodeinde Dorka évekkel ezelőtt tűnt fel az X-Faktorban, nagy pocakkal. Akkor Lizával, első kislányával volt várandós, azóta született egy kisfia, most pedig már a harmadik gyermekét tartja a kezében.

Shodeinde Dorka az X-Faktor színpadán tűnt fel először, akkor már nagy pocakkal érkezett a műsorba. Nem sokkal később megszületett első gyermeke, Liza, majd 2015-ben a kisfia, akivel egészen más volt a terhessége alatt és utána is. „Míg Lizával éppen hét hónapos terhesen indultam ez az X-Faktorban, addig ezzel a babával már inkább a nyugalomra törekszem. Ha kell, akkor akár egy évig abba is hagyom a zenélést, most a gyerekek a legfontosabbak” – mondta akkor az énekesnő. Most pedig már harmadik gyermekéről posztolt fotót, a rajongók legnagyobb örömére. 

„Kamal Milan Shodeinde úgy döntött, hogy csatlakozik hozzánk. Túlárad a szeretet…” – írta a közösségi oldalán Dorka, aki az első képet is megosztotta a kisfiáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top