Sztárok

Csősz Boglárka: apám alkoholista volt, és verte anyámat

Csősz Bogi meglepő dologról vallott Hajdú Péternek az Esti Frizbiben: az édesapja sokat ivott, és bizony sokszor előfordult, hogy eljárt a keze...

Bár Csősz Boglárka az Apám beájulna című filmből vált ismertté, most mégis a Feleségek Luxuskivitelben miatt beszélnek róla. A színésznő Hajdú Péter műsorában, az Esti Frizbiben vendégeskedett, ahol beszélt többek között a kapcsolatáról, a megismerkedésükről, de egy másik témát, a fiatalkorát is érintette… Kiderült, Boginak szörnyű gyerekkora volt: az édesapja alkoholista volt, és többször előfordult, hogy kezet emelt az anyukájára. 

Csősz Boglárka az Esti Frizbiben

„Apám hosszú ideig, körülbelül 35 évig alkoholista volt, szerencsére kigyógyult belőle. Mivel nagyon apás lány vagyok, nekem ez egy elképesztő fájdalom volt. Ezt a terhet a mai napig cipelem magammal, a férjem volt a gyógyír. Ő igazán férfi mellettem, sokszor éreztem, hogy ő a testvérem, az apukám, a barátom is egyben. Az ő családja az én családom is lett, az édesapja olyan, mint egy apának lennie kell. Nálunk szétszakadt a család annak idején, ez egy hatalmas törés volt mindenkinek. Anyámat is megütötte apám, bár a gyerekeket nem bántotta – kivétel egyszer, amikor megpróbáltam megvédeni. Akkor én is kaptam” – vallotta be Bogi, aki egy szexi hastáncot is lejtett az Esti Frizbi stúdiójában. 

A teljes adást vasárnap este, az ATV-n láthatják a nézők. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top