Sztárok

Köllő Babett Dancsóval való kapcsolatáról beszélt

A Feleségek Luxuskivitelben több vlogger figyelmét is felkeltette. Köztük Dancsó Péterét is, aki kifigurázta a műsor szereplőit – Köllő Babett azonban nem hagyta magát!

Borítékolni lehetett, hogy a Feleségek luxuskivitelben olyan műsor lesz, amiről beszélnek. Nem telt el sok idő, mire paródia is készült belőle, méghozzá Dancsó Péter, az egyik legnépszerűbb vlogger csinálta. A videót imádták a nézők, több mint 800 ezren látták 3 hét alatt. Nemrég elkészült a második rész, és szintén rekordokat döntöget. Dancsó eléggé kifigurázta a luxusfeleségeket, így várható volt, hogy előbb-utóbb a válasz is megérkezik. Íme, Köllő Babett reakciója a paródiára. 

Babett pont azokat a részeket figurázza ki, amelyek alapvetően őt támadták. A színésznő azonban nem veszi zokon a negatív megjegyzéseket, sőt, úgy néz ki, még élvezi is, hogy beszélnek róla. Hiszen ahogy ő fogalmazott: „Azt szeretném, ha az egész ország tudná, hogy ki is az a Köllő Babett, és ebben senki nem fog megakadályozni!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top