Sztárok

Xantus Barbara a zaklatásról: én sem szaladtam segítségért

Xantus Barbara szeptemberben töltötte be az ötvenet, de ahogy mondja, semmi sem változott. Szerinte most kezdődik az igazi élet, nem számolja az éveket.

Xantus Barbara nehezen dolgozta fel 4 évvel ezelőtti válását, ami nem csoda, hiszen a gyermekei apjával, Szurdi Miklóssal húsz évig voltak együtt. A színházra és a gyerekeire fókuszált, nem szeretett volna kapcsolatot, mégis megérkezett a szerelem az életébe. De sajnos minden jónak vége szakad egyszer. Barbara kapcsolata bonyolulttá vált, és a pár eltávolodott egymástól, végül nyár végén szakítottak. A színésznő szeptemberben múlt ötvenéves, mégis úgy érzi magát, akárcsak fiatalon. 

„Nem jelenti, hogy most akkor leszámolunk azzal, amit eddig elértünk. Egyszer Kováts Adél azt mondta egy interjúban, hogy 35 felett kezdődik az igazi nő. Igaza van! Futok, tornázok, de semmi különös, ezt mindenki csinálja” – mondta Xantus Barbara, aki egy mondat erejéig a szexuális zaklatásra is kitért. 

„Amikor velem hasonló dolog történt, én sem szaladtam segítségért, hanem szégyelltem elsősorban. Azt hittem, hogy én voltam a provokátora és az oka. Igen, erről beszélni kell, hogy a lányok, a nők ne így érezzék” – fogalmazott a színésznő, akit most egy új szerepben láthatnak a nézők. A Turay Ida Színházban játssza Miss Betty Torday szerepét a Janika című darabban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top