Sztárok

Hódi Pamela készen áll egy új kapcsolatra

Hódi Pamela nyíltan beszélt arról, hogy bár sokáig elzárkózott az ismerkedéstől, most úgy érzi, eljött az a pillanat az életében, hogy kissé nyitottabbá vált, ezáltal pedig talán már egy új kapcsolatra is készen áll. Pamela elárulta, számára fontos, hogy jó párkapcsolatban éljen.

Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata igencsak hektikus volt: többször szakítottak, majd az eljegyzésre is sor került, az esküvő végül elmaradt, de egy darabig így is rendben volt a magánéletük. Villámcsapásként érte a hír a rajongókat, amikor Pamela bejelentette, hogy végleg szakítottak Krisztiánnal, majd nem sokkal később kiderült, hogy a modell Natival együtt visszaköltözött az édesanyjához. Meglepő volt, hogy Berki már a szakítás után pár nappal egy másik nővel pózolt, Pamela viszont most jutott el odáig, hogy esetleg belemenne egy új kapcsolatba, ahogy erről Várkonyi Andinak mesélt a Micsoda Nők!-ben. 

„Szeretek jó párkapcsolatban élni. Nekem kimaradtak az életemből az egyéjszakás kalandok, olyan sem volt, hogy csak randizgatok valakivel, mindig is kapcsolatban voltam. Szeretném, ha lenne párom, bár nem biztos, hogy erre készen vagyok, de semmi jónak nem vagyok az elrontója. Most szabad vagyok, és nyilván nézelődök” – mesélte Pamela, aki azt is elárulta, hogy milyen férfira vágyik. 

„Edzőteremben lehet ismerkedni, bár most nem járok, de fogok. Ott mindenki ad magára, hogy jól nézzen ki. Akit én keresek, az negyven év fölött van. Lassan 30 leszek, és én így keresgélek. 40 éves korára egy férfi már megteremtette azt a hátteret, amit én a jövőben szeretnék magamnak és a gyerekemnek. Nem csak a gazdasági alapokra helyezem, a sármosság és az érettség is fontos. Egy korombeli férfinek nem mondanám, hogy most költözz hozzám, és éljünk együtt 50 négyzetméteren” – fogalmazott Pamela, amire Várkonyi Andi csak annyit reagált, hogy elveszítette a nézői 15%-át. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top