Sztárok

Napi egymilliót ad Liptai Claudia

November 21-től élő műsorral jelentkezik Liptai Claudia. Az Appra magyar! – A gondolatolvashow a nézők véleményét kutatja és a legkülönfélébb kérdésekre adott nézői válaszokból megtudhatjuk, miként vélekedik a többség az adott témáról. A szavazók között naponta egymillió forint talál gazdára.

Liptai Claudia a Sztárban sztár zsűrijében tért vissza a képernyőre, miután csaknem egy évig otthon volt a kisfiával, Marcellal. Korábban arról is beszéltek, hogy vége a műsorvezető TV2-s pályafutásának, de végül nem tudott nemet mondani az újabb ajánlatra. A vasárnapi Sztárban sztárban jelentette be Clau, hogy november 21-én saját műsorral jelentkezik, ami az Appra magyar! – A gondolatolvashow címet kapta. 

,,Régóta nem volt kereskedelmi tévében olyan műsor, ami kimondottam az emberek véleményére kíváncsi, és ami mindenkit érintő és érdeklő kérdésekre keresi a választ. Érdekes lesz megtudni, hogyan vélekedik a többség arról, hogy kaphat-e a gyerek mondjuk egy pofont, vagy hogy kik vannak többen, azok, akik szeretnék tudni a haláluk napját, vagy azok, akik nem? Ezek fontos és elgondolkodtató témák, amikről beszélni kell, és megígérhetem, hogy én sem rejtem majd véka alá a véleményemet” – árulta el Liptai Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top