Sztárok

ÉNB Alexa: „Utálnak az emberek”

ÉNB Alexa a nehézségeiről vallott az RTL Klub Reggeliben, hiszen szerinte eleinte mindenki utálja, ezért nehezen illeszkedik be csoportokba.

Az Éjjel-nappal Budapestből megismert Alexa nagy karriert futott be, hiszen bár kilépett a sorozatból, az X-Faktor háttérműsorának háziasszonya lett. Alexa az RTL Klub Reggeliben mesélt arról, hogy milyen nehéz volt neki beilleszkedni a stábba, és hogy miben változott az élete, mióta nem forgat többé. 

„Személyiségfejlődés szempontjából nagyon jót tett nekem a sorozat. Kislányként érkeztem, most pedig már félúton vagyok a “nagylányság” felé. Az eleje nehéz volt, hiszen általában nehezen illeszkedem be csoportokba, mert utálnak. Nem vagyok egyszerű személyiség, és mivel ezt én is tudom, nehezen nyitok a többiek felé. 1 év után tört meg a jég, amikor elkezdtem komolyabban venni. Azóta is közel állnak hozzám a szereplők, főleg Joe és Barbi” –mondta Alexa, aki a további terveiről is mesélt. 

@xfaktorhun @mariannaherrhofer !!! Halloo - hellooo!!!! Este 20:00kor kezdünk!!💃🏿💃🏿🤓⭐️

Alexandra Koholák (@alexa_920605) által megosztott bejegyzés,

„Megpróbálom kihozni magamból a maximumot, most az X-Faktorban, később pedig zenével szeretnék foglalkozni. Biztosan nem fogok eltűnni a képernyőről, de erről egyelőre nem beszélhetek” – árulta el a műsorvezető, akinek nemcsak a karrierje, a magánélete is rendben van: csaknem egy éve alkot egy párt a szerelmével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top