Sztárok

Újra egymásnak feszültek a Fiesta egykori tagjai

Közel hét éve váltak szét a Fiesta alapító tagjainak útjai, de még mindig nagy köztük a feszültség.

A Fiestát még 1999-ben alapította Csordás Tibor és Knapik Tamás. Csordás Tibor hét éve kilépett a zenekarból, de szerinte egykori zenésztársa még mindig visszaél a nevével.

„Elszomorít, hogy lassan 7 év eltelte után is azzal kell szembesülnöm, hogy volt zenésztársam, Knapik Tamás még mindig az én nevemmel és fotóimmal fémjelezve tudja eladni az újabbnál újabb Fiesta-produkciókat. Kezd betelni nálam a pohár, hogy még mindig az én negatív hírbe hozásom, a névhasználathoz való jogom és az egyéb, ezekhez hasonló lejárató kampány kell, hogy védjegye legyen annak, hogy a már sokadik énekessel napvilágot látott, ismét Fiesta névre keresztelt zenekarai működőképesek legyenek. Tisztában vagyok azzal, hogy mit köszönhetek a zenekarnak és Tamásnak, de ez a zenekar kettőnktől vált sikeressé. Sajnos mára azt tapasztalom, hogy a dalokon kívül semmi sem maradt a ­Fiesta névből” – nyilatkozta a Blikknek.

Knapik Tamás másképp látja a helyzetet. „Nem igaz, hogy visszaélek Tibi nevével, több videoklip is készült azóta, hogy ő kilépett, és egyikben sem tűnik fel, nem is értem, hogy miről beszél. Ő az, aki még mindig ex-Fiesta néven lép fel, pedig ezt a nevet én védettem le, volt is ebből jogi vita kettőnk közt. Valahol sajnálom őt, hogy még mindig úgy akar a figyelem középpontjába kerülni, ha a zenekarról beszél. Amikor kilépett, akkor azt hitte, hogy ő nagy sztár, rockzenekara volt, azzal akart befutni, aztán az nem sikerült neki” – mondta a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top