Sztárok

Íme, Király Gábor ritkán látott felesége

A magyar futballválogatott egykori kapusát nemcsak a hazai, hanem a külföldi szurkolók is imádják közvetlensége és teljesítménye miatt. A családját ritkán láthatjuk, most viszont végre megmutatta a feleségét.

A 2016-os foci EB egyik legnagyobb sztárja Király Gábor volt, akiről egy idő után – szürke mackónadrágja miatt – mémek és vicces videók százai készültek. A Haladás kapusa tavaly novemberben, egy barátságos meccsen búcsúzott a válogatottól, de a focitól nem lépett vissza, még mindig aktív, igazolt játékos. A focista ritkán mutatja meg rajongóinak a családját, most viszont egy emléket osztott meg a közösségi oldalán, ahol a feleségét is láthatjuk.

A kép pontosan két évvel ezelőtt készült, abban a pillanatban, amikor kiderült, Magyarország kijutott a franciaországi Európa-bajnokságra. A válogatott 43 év kihagyás után játszhatott újra a kontinensviadalon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top