Sztárok

Doszpot Péter nagypapa lesz

Nagy az öröm a Doszpot családban: az egykori rendőrtiszt legnagyobb fia nemrég közölte édesapjával, hogy gyermeket várnak a párjával. Doszpot Péter alig várja, hogy a kezében tarthassa első unokáját.

Doszpot Péter négy gyermek büszke édesapja: 2 fia és 2 lánya van, és jelenlegi párja lányát is neveli, akit már régebben a nevére vett. Feleségével, Doszpot Evelinnel két ikerlány szülei, nemrég a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban is szerepeltek. Előző kapcsolatából két fia született. A legidősebb nemrég nagyon jó hírrel lepte meg édesapját. Elárulta, hogy gyermeket vár a párja, így Péter nemsokára nem csak apuka, de nagypapa is lesz – írja a Blikk Rúzs

„Amikor a legnagyobb fiam a párjával elém állt, hogy nagypapa leszek, nem tagadom, elsírtam magam a meghatottságtól. Nagyon boldog voltam a hír hallatán, és alig várom, hogy decemberben megszülessen az unokám! Azt hiszem, olyan nagypapa leszek, aki majd viszi mindenhová az unokáját. Ez már azért sem lesz nehéz feladat, mert a nyolcéves iker lányaimmal ugyanezt csinálom. Egyébként a lányok is nagyon örülnek, hogy hamarosan baba érkezik a családba” – mesélte a lapnak Doszpot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top