Sztárok

Tüdőrákkal küzd Székhelyi József

Év eleji bordatörése is szerepet játszhatott Székhelyi József betegségének kialakulásában. A színész a diganózistól függetlenül fáradhatatlanul dolgozik.

„Mellkasi problémával műtöttek, és eközben az orvosok feltárták, hogy a baj nem közönséges. Rövidre fogom, az orvosaim szerint rákos vagyok. Ez a helyzet” – tudatta a nyilvánossággal betegségét Székhelyi József. „Megpróbálok minden energiámmal megbirkózni azzal a helyzettel, hogy tíz kilót fogytam. Nem gyöngülhetek, hogy a feladataimnak eleget tudjak tenni, hogy apuka maradhassak, egy darabig legalább” – tette hozzá a Borsnak nyilatkozva a színész.

A Jászai Mari-díjas színész jelenleg is több darabban játszik, és esze ágában sincs visszavenni a tempóból. Ahogy mondja, nem akar önsajnálatba merülni: helyt kell állnia a színpadon és családfőként is. A műtét után is visszament játszani, hiszen „a Poligamy portásának nincs rákja. Mr. Greennek nincs rákja. Halpern úrnak nincs rákja”, sorolja szerepeit.

„Műtét utáni lábadozásban vagyok, utókúrákkal összekötve. Egy hónap alatt hat liter folyadékot vettek le a mellkasomból. Ez azért sokat elmond. Miért? Összefüggésben lehet egy év eleji bordatörés utáni mellkasi traumával, vagy bakteriális fertőzésekkel, vagy azzal a nyommal, amit a sebész talált a mellhártyámon. Az egy rosszindulatú nyom, az eredetét még keressük” – mondja Székhelyi József, akinek balesetéről mi is beszámoltunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top