Sztárok

Öt daganatot műtöttek ki Benkő László májából

Benkő Lászlóval nemrég közölték az orvosai, hogy rosszindulatú daganatokat találtak a máján. A zenészt napokig nem lehetett elérni, de aztán beletörődött. Most kiderült, javult az állapota, kedden megműtötték, a BEST magazinnak pedig a részletekről is mesélt.

Benkő Lászlónál nemrég áttétes rákot diagnosztizáltak. Később kiderült, hogy rosszindulatú a daganat. Mondani sem kell, nagyon rosszul fogadta a hírt, napokig nem érték el a barátai, de a betegsége ellenére sem állt le, kétórás koncertet adott. Azóta úgy-ahogy, de megbékélt a gondolattal, és minden erejét a gyógyulásra összpontosítja. Kiderült, hogy meg lehet műteni, kedden pedig sor került a beavatkozásra. Az Omega billentyűse a BEST magazinnak beszélt az operáció utáni napokról. 

„Nagy szerencsém, hogy az orvosok időben észrevették a daganatokat, és megkezdték a kemoterápiát. Pár héttel ezelőttig még úgy volt, hogy jön a következő hullám, de aztán kiderült, hogy a daganataimból egy szinte teljesen eltűnt, a többi pedig összezsugorodott, betokosodott, és jól operálható” – árulta el a zenész, aki azt is elmondta, hogy öt daganatot távolítottak el a májából, az ébredéskor pedig a lánya, Dóri volt az első, akit meglátott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top