Sztárok

Dobó Ágit sem láttad még ilyen szettben

A döntő hetébe fordul a Konyhafőnök VIP, amelyben nem más, mint Dobó Ági. Horváth Éva, Szabados Ági, Anger Zsolt, Lakatos Márk és Bundy Gergő mérkőznek meg. Ezúttal már séfkabátban állnak neki a küzdelemnek a hobbiszakácsok, akiknek többek között zellerből kell vegetáriánus ételt készíteniük.

Dobó Ági és Fördős Zé – Fotó: RTL Klub/ Konyhafőnök VIP

Dobó Ági azonban egyáltalán nem örül a feladatnak, hiszen ki nem állhatja ezt a zöldséget. „Ma úgy érzem, hogy a csillagok nincsenek rendben felettem” – jegyezte meg az egykori szépségkirálynő, aki egy nem akármilyen szuper erőt próbál bevetni a feladat kiváló teljesítéséhez. A magassarkúját lapos cipőre cserélte, azonban egy percig sem szeretné, ha az egy „átlagos” cipőként segítené őt a versenyben.

Ki voltak készítve a magassarkúim, de nem akartam kilógni a sorból, itt mindannyian egyenruhában vagyunk. Azonban ez nem egy »átlagos« cipő. A rajzok a gyerekeimet jelképezik. Szeretném, ha minden este rajzolnának rá, egészen a döntőig” – mondta Dobó Ági, aki igyekszik mindent beleadni. A döntő első napját ma 18:55-től láthatják a nézők az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top