Sztárok

Felismered Kiss Ramónát szemüvegben?

Tisztára, mint egy üzletasszony, a műsorvezető eszünkbe sem jutna a műsorvezetőről.

A Barátok közt-ben kezdte, az RTL Klub műsorvezetőjeként folytatta Kiss Ramóna. A színész-műsorvezető lesz a soros Celeb vagyok, ments ki innen! házigazdája. 

Egy hete írtuk, hogy még hetek vannak hátra az X-Faktor döntőjéig, az RTL Klub azonban komoly logisztikai problémával néz szembe. A Celeb vagyok, ments ki innen! új évada ugyanis a tehetségkutató fináléja előtt elstartol, ezért az X-Faktorból valószínűleg hiányzik majd egy mentor, Puskás Peti és/vagy a show háziasszonya, Kiss Ramóna, akik a dzsungelreality vezetésére vállalkoztak. Mint később kiderült, a tehetségkutatóba Istenes Bence ugrik be

A dél-afrikai munka a stábnak és a versenyzőknek is komoly kihívás, de egy valami tény: túlöltözniük nem kell, azaz Kiss biztos, hogy nem a jövőbeli forgatásokhoz öltözött be, amikor felvette ezt a szemüveget, aminek köszönhetően hazai dr. Szöszivé változott. 

To.csabi fantázianevű követő szerint Kiss „titkárnénis”, míg mogyorokrisztian azt írja: „Rami!!!Neked is szép jó reggelt!!Kis titkárnő”. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.