Sztárok

Hónapokat csúszik Lagzi Lajcsi tárgyalása

Lagzi Lajcsi abban reménykedett, hogy még idén tisztázhatja magát a bíróság előtt, de a december 6-ra kitűzött tárgyalás hónapokat csúszik.

Lagzi Lajcsit azzal vádolják, hogy társaival éveken át lopta a közműveket a tanyáján és az apartmanházában. Júliusban már tartottak volna egy tárgyalást, de mivel két gyanúsított távol maradt, a bíró elnapolta a meghallgatást. A szeptemberi tárgyalást már arra hivatkozva halasztották el, hogy túl sok a nyomozati anyag, most pedig újra ez történt.

A Blikk információi szerint az érintettek a napokban vették kézbe a Budaörsi Járásbíróság végzését, amelyben arról tájékoztatják őket, hogy „mivel a nagy terjedelmű, bűnjelként lefoglalt iratról a másolat készítése hosszabb időt vesz igénybe”, ezért elhalasztják a tárgyalást, így az tavasszal kezdődhet meg érdemben. „Ötvenezer oldalnyi iratot kell lemásolni és eljuttatni mindenkinek úgy, hogy a felkészülésre is legyen ideje” – közölte a bíróság kommunikációs osztálya.

„Két éve élünk teljes bizonytalanságban, én úgy vártam azt a tárgyalást, mint más a karácsonyt. Tisztázni akarom magam! A feleségemet is meggyanúsították csak azért, hogy engem megtörjenek… A kislányomnak, Bogi­nak december 7-én van a születésnapja, ő titkon abban bízott, hogy már akkor felmentenek, ez lesz az ajándéka. Persze tudtam, hogy jogilag mindez nem lehetséges. Főleg a feleségemet viseli meg ez az egész, ő egy zenészhez ment feleségül, nem egy bűncselekmény miatt megbélyegzett emberhez” – mondta a lapnak Lagzi Lajcsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top