Sztárok

Andalúz fiesta az Aréna küzdőterén (X)

Táncoló lovak lepik el az Arénát

 

Szinte napra pontosan egy évvel a Bécsi Spanyol Lovasiskola fantasztikus budapesti előadása után ismét világszínvonalú lovas show-nak ad otthont a Papp László Budapest Sportaréna. Az Auditórium Hungaricum szervezésében Spanyolország és talán a világ legjobb lovasai, a Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai 2017. december 2-án és 3-án a magyar fővárosban mutatják be Andalúz fiesta című lovas színházi előadásukat.

Az Andalúz fiesta főszereplői a Córdoba Ecuestre Spanyol Királyi Lovasiskola fantasztikus képességű lovai, profi lovasai és a flamenco tánc. A temperamentumos, mediterrán hangvételű előadásban 50 ló és lovasa mellett a világon egyedülálló módon flamenco táncosnők is szerepelnek, a zenei aláfestésről pedig szimfonikus nagyzenekar gondoskodik. A budapesti előadásokhoz két világhírű magyar előadóművész is csatlakozik: a Kossuth-díjas Miklósa Erika Carmenként, lóháton jelenik meg az előadásban, partnere pedig a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Atilla operaénekes lesz. Az énekeseket és a szimfonikus zenekart Déri András vezényli, a kétrészes előadás rendezője Meskó Zsolt.

A lovasszínházi előadás további magyar fellépői között szerepel a Koltai Polett vezette nyolc gyönyörű, fekete paripával bemutatott dámalovas karusszel, Szegedi Gábor fogathajtó világbajnok pedig négylovas hintóval hajt majd az Aréna küzdőterére. Az Andalúz fiesta az utánozhatatlan szépségű spanyol lovak, a fülbemászó zene és a világsztár énekesek mellett olyan különlegességekkel is szolgál, mint az Aréna légterében lebegő flamenco táncosok.

A Córdoba Ecuestre Spanyol Királyi Lovasiskola az ország legnagyobb régiója, Andalúzia legismertebb kulturális nagykövete, előadásaikkal odahaza, Cordobában és külföldi turnéikon is az andalúz életérzést népszerűsítik, a lovaglás, a zene, a tánc és az ének összhangjával pedig néhány órára Andalúziába varázsolják a nézőket, bárhol is legyenek épp a világban.

Andalúz fiesta a spanyol király lovasaival és Miklósa Erikával december 2-án és 3-án az Arénában. 
Találkozzunk a fiestán! Ollé!

További információk: www.lovasshow.hu

Jegyinformáció: www.jegy.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top