Sztárok

Szinetár Dóra babázás közben csinált egy platinalemezt

Az anyukák tényleg mindenre képesek. Szinetár Dóra gyereknevelés közben összehozott egy meglepően sikeres cédét.

Két és fél hónapja született meg Szinetár Dóra kisfia, Benjámin, a színésznő mindennapjai pedig a kisbaba körül forognak. „Természetesen egész nap a most 10 hetes kisfiammal vagyok, suliidőn kívül a kislányom, Zorka is csatlakozik hozzánk, és a család felnőtt tagjai is, ha csak tudnak, velünk vannak, élvezzük a pici emberke társaságát. Mindig is a családom adta a legkomolyabb boldogságot az életemben” – mondja Szinetár Dóra.

A háromgyermekes anyuka arra is figyel, hogy lányát se hanyagolja el. „Törekszem arra, hogy minél előbb teljesen visszatérjek Zorka napirendjébe. Eddig rengeteg közös programunk volt, hozom, viszem az iskolába, kerámiaszakkörre is jártunk, de ez a baba miatt most egy időre elmaradt. Persze Zorka nagyon türelmes, imádja az öccsét, de szüksége van rám, ezért igyekszem újra megoldani ezt is” – árulta el a színésznő a Blikknek.

Szinetár Dóra egy évig mindenképp otthon szeretne maradni főállású anyukaként. Az Operettszínházban csak jövő ősszel áll újra színpadra, tavasszal viszont már koncertezik új albumával, ami a megjelenés után szinte azonnal platinalemez lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top