Sztárok

Kis híján elvetette lányát Jordán Tamás

Jordán Adél egy óriási veszekedésnek köszönheti hogy megszületett, árulta el a színésznő édesapja, Jordán Tamás.

A színész-rendező a Story4TV műsorában árulta el: egyetlen lánya nem volt tervezett gyerek. Olyannyira nem, hogy mikor Jordán akkori élettársa, Lázár Kati teherbe esett Jordán Adéllal, a pár hamar megállapodott abban, hogy megszakítják a terhességet.

„Megbeszéltük, hogy mikor fogják elvenni ezt a gyereket. Hát mégse lehet elkezdeni egy szezont úgy, hogy szül! Bár el lehet kezdeni, mert végül is ez történt, de megbeszéltük azt, hogy ezt a gyereket elvetetjük. Borzasztó ilyeneket mondani, de hát végül is ez történt, ezt vállalni kell” – mondta a Blikk szerint Jordán Tamás.

Az élet azonban közbeszólt, ahogy mondani szokás, és egy óriási félreértésnek köszönhetően nem került sor a beavatkozásra. „A műtét előtti este mi rettenetesen összevesztünk valamin. Kétéves volt már Adél, amikor egy beszélgetés során az derült ki, hogy Kati úgy tudta, ebben a vitában én azért mondtam, hogy szülje meg, mert akartam ezt a gyereket, ő pedig szívességet tesz nekem azzal, hogy megszüli. Én meg azt hittem, hogy Kati nagyon akarja a gyermeket, és én szívességet tettem neki azzal, hogy belegyeztem. Mind a ketten azt hittük, hogy a másiknak tettünk szívességet azzal, hogy beleegyeztünk, megtartja a gyereket. Ennek így kellett lennie” – fejezte be a történetet a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top