Sztárok

Stohl András és Ancsika az újrakezdésről

Mosolyogva találkozott Stohl András és két kisebb gyerekének anyja, Ancsika egy játszóháznál, ahol együtt beszéltek az újrakezdésről a BEST magazinnak.

Szívem – így szólítja Stohl András Ancsikát, látszik, hogy sikerült rendezniük a viszonyukat. Egy évvel ezelőtt váltak külön az útjaik, és ahogyan a BEST magazinnak mesélte a színész, hosszasan vívódott, mielőtt lépett. 

Egy válás, egy szakítás mindenkinek nehéz, nem csak annak, akit elhagynak, annak is, aki erre a végzetes lépésre szánja el magát. Pontosan így volt és van ez nálunk is. Én a mai napig szeretem Ancsikát, nem azért mentünk külön, mert repkedtek otthon a tányérok.

Stohl András hálás a volt párjának, amiért nem fordította ellene a gyerekeiket, és igyekezett a kicsik érdekében minden szükséges kompromisszumot meghozni.

Stohl András és Ancsika kapcsolata 12 éven át tartott

A színész a Bestnek mesélte el azt is, hogy tudja, sokan megvetik, különösen azért, mert sajnáltatja magát. De nem csak ő, hanem Ancsika is mesélt az újrakezdésről, arról, meddig várta, hogy Adrás visszatérjen hozzájuk, és hogy most hogyan áll a magánélete. 

Stohl András a BEST magazinnak a gyerekeit is megmutatta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top