Sztárok

Unokákat kap karácsonyra Zalatnay Cini

Végre megismerkedhet lánya párjával és gyerekeivel Zalatnay Cini, ha Nikiék hazajönnek karácsonyozni.

Sokáig tarott, mire rendeződött Zalatnay Cini és leszbikus lánya, Niki kapcsolata. A fiatal lány Angliában találta meg a boldogságot, jamaicai párjával a nő három kisgyermekét együtt nevelik. Viszont amióta kibékültek, Zalatnay teljes egészében nagymamként tekint magára.

„Ez igazándiból egy távnagymamaság, eddig csak Skype-on beszéltem velük, de unokaként tekintek rájuk természetesen, hiszen ők a lányom párjának a gyermekei” – mondta a Borsnak az énekesnő.

Karácsonyra is nagy tervek vannak már, Cini nagyon szeretné, ha lányáék Magyarországon töltenék az ünnepet. „Nem beszéltük még meg konkrétan, de szerintem az lenne a legjobb, ha ők jönnének hozzám. Nálam sokkal nyugodtabb és bensőségesebb lenne az ismerkedés. A kertes ház alkalmasabb egy ilyen eseményre, de február végéig még rengeteg munkám van, így elég nehéz tervezni.”

Zalatnay Sarolta már csak egyvalamire nem hajlandó: főzni. „Általában a barátnőim és Niki szoktak sütni-főzni, mert én sajnos nem tudok. Besegítek, de tényleg nagyon béna vagyok ebben. Édesanyám csodálatos háziasszony volt, és ugyanilyen lett Niki is. Ráadásul minden szerelmem baromi jól főzött, szóval ilyen szempontból mázlista vagyok” – mesélte Cini.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top