Sztárok

Berki kioktatta Megyeri Csillát

Megyeri Csilla egyelőre a karrierjére szeretne koncentrálni, így a babaprojekt még várat magára. Berki az Ázsia Expressz alatt nagyon jó viszonyba került Zsoltiékkal, élő adásban pedig kifejtette, mit gondol a páros kapcsolatáról.

Megyeri Csilla az Ázsia Expressz előtt és alatt is nagyon sokat beszélt a babaprojektről, de úgy látszik, ez egy olyan dolog, amiben nem tudnak megegyezni a vőlegényével, Zsoltival. Most újra szóba került, méghozzá a Fem3Caféban, ahol Berki Krisztián mondott véleményt a pár kapcsolatáról. A pár azért vendégeskedett a műsorban, mert szombaton kiestek a versenyből – ma pedig kiderül, hogy döntöttek: maradnak, vagy sem?!

„Csilla, szerintem jobban kellene értékelned Zsoltit” – kezdte Berki. „Nem minden férfi tesz meg ennyi mindent a barátnőéért, a leendő feleségéért. Az Ázsia Expresszt is miattad csinálta, és az élete nagy részét is annak rendeli alá, hogy boldognak lásson” – folytatta Berki, aki a gyerekprojektre is rákérdezett. „Nem vagytok már fiatalok, én pedig pontosan tudom, hogy egy férfi mire vágyik. És jól tudom, hogy Zsolti ezt szeretné” – zárta a szavait a műsorvezető, mire Csilla csak annyit reagált, hogy már nem szeretne erről beszélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top