Sztárok

Geszti Péter a mélyrepüléséről vallott

Geszti Péter a Lakástalkshow-ban vallott a nehézségeiről. „Vannak, illetve voltak szakaszok az életemben, amikor nem volt minden ennyire egyértelműen egyensúlyban, hanem nekem kellett kiráncigálnom magamat saját hajamnál fogva abból a ködből, abból a depiből, amibe az a sok gazdasági, politikai, kulturális változás rakott engem” – mondta Lovász Lászlónak a VIASAT3 beszélgetős műsorának forgatásán Geszti Péter, aki a Bors megkeresésére kifejtette, hogy pontosan mit is értett ezalatt.

„Az elmúlt tíz évben azzal kellett szembesülnöm, hogy nagyon megváltozott a közhangulat, és az a fajta kulturális erőtér, amiben én otthon éreztem magamat. Azok a drasztikus változások, amiken keresztülment ez az ország, csomó új, nehezen menedzselhető körülményt teremtettek. Mikor azt érzed, hogy kulturálisan minden megváltozik, mindaz, amiben addig dolgoztál, éltél. Megváltoznak az értékek, és ezekkel a változásokkal te nem értesz feltétlenül egyet, ez jó pár évet igénybe vett az életemből, mire megtanultam velük együtt élni”vallotta be Geszti Péter, akinek közvetlen környezete sietett végül a segítségére. „Hallgattam nagyon a családomra, akik rám szóltak, és egyre többször követelték vissza a régi énemet. Másrészt a zenélés és a koncertek segítettek sokat, kirángattak ezekből a rossz hangulatokból” – magyarázta Geszti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top