Sztárok

VV Maci megható videóval búcsúzott VV Fannitól

VV Fannit meghalt – közölte a Blikk. Az egykori valóságshow-szereplő egy héttel ezelőtt tűnt el, de már nem eltűnt személyként keresik tovább. Egykori villatársa, VV Maci megható videóval búcsúzott tőle.

Családja már egy hete nem hallott Fanniról, amikor a lány egy német szexoldalon friss hirdetésben kínálta bájait. Később kiderült, mindez fedősztori, nem ő készítette a profilját. Az eltűnése után kiderült, hogy fenyegető üzeneteket kapott a közösségi oldalán, s később egy gyanúsítottat is kihallgatott a rendőrség. A nyomozás alatt arra is fény derült, hogy Fanni sietve távozott a lakásáról, a kutyáit is otthon hagyta, amelyek nélkül soha nem megy sehova, ami gyanús volt a zsaruknak. Bár titkon mindenki reménykedett, hogy élve kerül elő, erre a jelek alapján nem sok esély volt: tegnap este közölték a rendőrök Fanni édesanyjával, hogy a lányuk minden bizonnyal halott, a holtteste azonban egyelőre nem került elő. A hír sokakat megdöbbentett, VV Fanni egykori villatársa, VV Maci egy megható videóval üzent a barátjának.

„Búcsú… Semmit nem aludtam… Üresnek és tépettnek érzem magam. Próbáltam egyszerre elmondani amit szerettem volna, de képtelen voltam, többször meg kellett állítanom… Azt hiszem most már tudom azt, milyen amikor valami annyira szomorúvá tesz, hogy az fizikálisan is fáj.  🙁 Sosem felejtelek el kicsi lány. Ég veled Tündérfalvi  🙁 Maci” – írta a megható képsorokhoz a valóságshow-szereplő, aki már a villában is nagyon jó viszont ápolt Fannival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top