Sztárok

Szabó Győző jól néz ki ruha nélkül

Jól látod, ruha nélkül! Győző ugyanis a Valami Amerika harmadik részében ledobja a textilt, a női mozizók legnagyobb örömére. Kimondhatjuk: a színész fantasztikus formában van!

Valószínűleg mindenki örült annak, hogy az ország egyik kedvenc vígjátéka, a Valami Amerika visszatér a mozikba. Ennek ellenére a készítők kijelentették, hogy ez lesz az utolsó rész, emiatt nagyon szomorúak vagyunk. A film első előzetese és a plakátok már megérkeztek, az alkotók lassan csöpögtetik az újabb részleteket is. A napokban egy jelenetfotót is megosztottak, amelyen Szabó Győző egy szál alsónadrágban pózol. Nos, mi úgy véljük, hogy jobban néz ki, mint az első részben – pedig akkor jó pár évvel fiatalabb volt. 

Szabó Győző nemcsak a filmben, hanem a való életben is nagy csajozógép hírében állt – persze, amióta összejött a feleségével, ez megváltozott, bár nemrég bevallotta, hogy egy szép nő után így is megfordul

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top