Sztárok

Vigyázz, Hevesi Tamás, az internet nem felejt!

Biztosan mindenkinek van olyan momentum az életében, amiről azt gondolja, nyugodtan a feledés homályába veszhet. Nos, az internetnek és a közösségi oldalaknak „hála”, ez már nem is olyan könnyű. Hevesi Tamás is jól tudja.

A Sztárban sztár szériái alatt sokszor elhangzik: ezt soha nem fogjuk elfelejteni, de aztán itt is kiderül: minden csoda három napig tart. Ha az emberek emlékezete meg is rozsdásodik, az internet nem felejt… Szerinted a Sztárban sztár + 1 kicsi szereplői közül ki volt a legsokkolóbb, amikor még sztárban sztáros versenyzőként egyedül állt a színpadon? 

Hevesi Tamás

Kezdjük vele, mert a legutóbb Hevesi Tamás mintha túltolt volna valamit (nem mi mondtuk, hanem Tilla, ő pedig közelről látta). Nehéz volt ráismerni, az tény, amikor Horváth Csenge mellett éppen Sean Pault alakította.

Hevesi Tamásra rá sem ismersz a Sztárban sztár +1 kicsi előadásában, és Horváth Csenge is jól hozta Dua Lipát

A focista, a kemény énekes férfi, így ismertük Hevesi Tamást addig a pillanatig, amíg Rúzsa Magdi bőrébe nem bújt. Amikor arról énekelt, hogy Szerelmes vagyok beléd, meg hogy olvad a málna a szájában akkor sokakban lerombolt magáról egy képet. És felépített egy újat, amit bárcsak tudnánk feledni!

Rácz Gergő

Ha sokkoló előadást keresünk Rácz Gergőtől, nem kell messzire menni, a Sztárban sztár + 1 kicsi első előadásában Hamupipőke hercegeként ijesztőbb volt, mint Freddy Krueger…

Rácz Gergő a Sztárban sztár+1 kicsi első adásában

Lehet, hogy mi ismerjük rosszul a mesét, de nem emlékszünk arra a részre, amikor az erdei szatír meglátogatja a főhősnőt… Persze régről is vannak furcsa felvételek az énekesről. Például az, amikor piros topban Anastaciát énekel.

Kocsis Tibor

Csongrádi Kata engem személy szerint már eredetiben is sokkol, de ha Kocsis Tibor bújik az ő bőrébe, az már tényleg túlzás! A Millió, millió, millió rózsaszál valószínűleg sokaknak okozott álmatlan éjszakákat.

Vastag Tamás

Ki emlékszik még az ifjabb Vastag testvér Cher előadására? Mi már elfelejtettük, de most újra rábukkantunk, ahogy alufóliába csomagolva egy sokkoló fejdíszben énekli a Believe című számot. Tilla egyszerűen csak kelet-európai űrhajósnőnek nevezte Vastag Tamást, és valljuk be, ennél pontosabb leírást keresve sem találnánk.

Veréb Tamás

Adele-ként nagyon jól énekelt a Sztárban sztár későbbi győztese, de ha Veréb Tamással egy sötét sikátorban találkoznánk ebben a szőke parókában, akkor menekülőre fognánk a dolgot. Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top