Sztárok

Barátnője megbocsát Pintér Tenyának

Pintér Tenyával a napokban szakított a barátnője, mert nem bírta elviselni, ami a színész és Tóth Andi között folyt. Most viszont úgy tűnik, megbocsát a kihágásért Friderika.

Pintér Tenyát egy levélben dobta ki a barátnője, Friderika, miután végignézte, ahogy a színész a Celeb vagyok, ments ki innen! több adásában is Tóth Andinak csapja a szelet, aki egyébként rosszul volt tőle, a közeledés pedig viszonzatlan maradt. Pintér Tibor el is sírta magát, amikor megtudta, hogy szakított vele a szerelme, a kiesése után viszont az volt az első dolga, hogy bocsánatot kérjen, és rendezzék a viszonyukat. 

„Azt mondta, hogy megérti a szakmámat és azt is, hogy más lányoknak csapom a szelet, de akkor neki nem kellett volna hazudnom. Nekem ekkor megdobbant a szívem, és nehezen tudtam mit kezdeni ezzel a levéllel. Babetthez fordultam, tőle kértem segítséget. Ő azt mondta, hogy beszéljek Fridával, és mondjam meg neki, hogy nagyon hiányzik nekem, és várjon meg. Amikor visszaértem a szállodába, az volt az első dolgom, hogy felhívtam őt. Kértem, hogy bocsásson meg. Most éppen bocsátó üzemmódban van, remélem, hogy visszaszerzem a kegyeit. Nem követtem el bűnt, nem csaltam meg, egy csók sem csattant el Tóth Andival” – ecsetelte a kiesése után Pintér Tenya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top