Sztárok

Gianniék kimaxolták a romantikát

Gianni és Debreczeni Zita tavasszal tartották az esküvőt, de azóta is a mézesheteket töltik. Az utóbbi időben mindketten sokat dolgoztak, megérdemeltek egy kis időt kettesben.

Bár mint megtudtuk, Debreczeni Zita sosem gondolta volna, hogy Gianni lesz a férje, március óta mégis a gasztroceleb feleségének mondhatja magát. Gianniék titkos esküvője gyönyörű helyen volt, és csak a szűk család és a barátok vettek részt rajta. Debreczeni Zita és férje a lagzi után pár hónapig nászúton voltak, egyik csodás helyszínről a másikra mentek. Ezután egy hosszabb, munkával töltött időszak következett, de most újra időt szakítottak a pihenésre, és kettesben utaztak Ausztriába. 

„A fagyöngy soha többé nem okozhat szenvedést senkinek! Mindenki, aki alááll, lehetőséget kap arra, hogy a szeretetéről tanúbizonyságot tegyen – egy csókkal. Kimaxoltuk a romantikát! – írta a fotóhoz Gianni, aki egy csodás úttal lepte meg Debreczeni Zitát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top