Sztárok

Még idén eldől Havas Henrik sorsa

Munkaadója nagyon rövid időn belül szeretne pontot tenni Havas Henrik szexuális zaklatási ügyének kivizsgálására, addig viszont a tévés nem lesz képernyőn.

Mint tegnap megírtuk, az ATV felfüggesztette Havas Henriketm amíg a csatorna kivizsgálja az ellene felhozott szexuális zaklatási vádakat. „Az ATV elutasítja az erőszak minden fajtáját, így Havas Henrik felfüggesztése mellett döntöttünk” – közölte a Blikkel a csatorna vezérigazgatója, Németh Szilárd. Hozzátette: „Még idén szeretnénk pontot tenni az ügy végére, így Havas Henrik sorsa december ­31-ig fog eldőlni. Amíg a vizsgálat folyik, addig nem kerül képernyőre.”

Havas Henrik

Havassal tegnap személyesen is közölték a döntést egy rövid találkozón. Az ATV székházából távozó műsorvezető röviden nyilatkozott a rá váró újságíróknak. „Az van, hogy kedden kapok egy e-mailt, amiben leírják a jogi álláspontot. A vizsgálatot a jelenlegi viszonyok közt nem tudják kikerülni, bármennyire sajnálják. Azt számolom, hogy ötödszörre vagy hatodszorra rúgnak ki, már rutinom van ebben.” Havas gyorsan hozzátette, persze nem rúgják ki, „csak nem lesz képernyőn”.

Miről van szó?

Egy héttel ezelőtt robbant ki Havas körül a botrány, mikor Baukó VV Éva egy Facebook-bejegyzésben névtelenül megvádolta a veterán tévést zaklatással. Évához csatlakozott Molnár Anikó is, állításuk szerint mindkét nőt a közös munka közben érte illetlen közeledés. Havas tagadja a vádakat, szerinte politikai támadás áldozatává vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top